Sæsonafslutning 2018
Pokalkvalifikation 2018

Storsejr (0)

Skrevet af Jan Mose Nielsen d.05/03-2018

Klubbens to seniorhold havde før torsdag aften til sammen spillet 11 holdkampe, hvilket have kastet en sejr, en uafgjort og lutter nederlag af sig. De to positive resultater havde 2. holdet stået for og nu var muligheden for endnu et da bundholdet Frederiksberg V kiggede forbi torsdag aften.
Det blev hurtigt til 1-0 da Jan Jensens modstander ofrede lidt for optimistisk to officerer for at splitte Jans stilling. Bent Dalberg havde svært ved at komme videre i en næsten lige stilling. 1,5 -0,5. Jakob Hansen i gik i et springerslutspil med en bonde mere og er bondeslutspillet vundet, så er springer slutspillet også vundet. 2,5 - 0,5.
Peter Meldal fik en remis i et tårnslutspil med en bonde mindre og Henri Schnurre fik også remis i en stilling i underkanten. Benjamin Jensen fik snydt sin modstander på elegant vis. 4,5 - 1,5.
Mark Kirkebække spillede lidt hovedløst, men havde initiativet også selvom han fik fjollet en officer væk og holdt presset genvandt brikken og modstanderen gik lidt for optimistisk til værks hvilket gav bagslag. Svend Erik Andersen sad solidt på sin modstander og strammede lidt på tommelskruerne lidt efter lidt, modstanderen tabte på tid I en tabt stilling.

rolex uhren kaufen montblanc replica rolex replica uhren swiss replica uhren
En dejlig sejr på hele 6,5 - 1,5 til 2. holdet ... hvilket 1. holdet må vente på at følge op på i næste sæson når der nok er fire fynske hold, Præstø, Kalundborg og Køge 2 i samme gruppe.
2. holdets sammensætning bliver vi klogere på efter sidste runde ...

Vinterturneringen
2017/2018